Inhoud van dit artikel

Een leuk weekendje doorbrengen met de kinderen is altijd tof, maar het is nog leuker als dit niet zo duur is.

Pretparken zijn duur, héél duur. Zelfs een bioscoopbezoek is al lang niet meer goedkoop. Het inkomticket, het drankje, de snoep, enz... En het is zo snel weer voorbij! Er eens een weekend op uit gaan met het ganse gezin is natuurlijk veel toffer, je geniet er langer van en het hoeft niet altijd zo duur te zijn.

Er op uit met de kids!

Bij PonyparkCity in Nederland (Collendoorn) kan je voor een klein prijsje een gezellig weekendje doorbrengen, tesamen met de kinderen. PonyparkCity heeft kinderbungalows die geschikt zijn voor het ganse gezin, en je hebt er gratis een echte Shetlandpony erbij! (De pony mag je natuurlijk niet meenemen naar huis). Neem gerust de vriendjes of vriendinnetjes mee want er valt heel wat te beleven!

Uw kind krijgt er gratis rijles op de pony, en misschien wordt hij of zij wel verkozen tot mister of miss pony, cowboy Lucky Luke wandelt er doorheen het park. Men kan er volluit spelen in het Fort Kids, met de dieren spelen op de kinderboerderij, 's avonds is er animatie voor de kinderen en lekker eten voorzien. Men kan er dat weekend ook gratis het attractiepark Slagharen bezoeken. Ga voor een avontuurlijk weekendje weg naar Ponyparkcity! Ga naar de website.

Ga naar PonyparkCity